maanantai 19. lokakuuta 2015

IT'S MONDAY AGAIN

Nyt on sitten lomat vietelty ja koulunpenkille palattu. Mun loma hurahti rennoissa meiningeissä kavereiden kanssa, koirien kanssa lenkkeillessä ja vaan perheen kanssa aikaa viettäen. Nyt on taas energiaa, vaikka tänään aamulla ensimmäisillä oppitunneilla ei siltä tuntunutkaan. Onneksi pystyin lohduttamaan itsseäni sillä, ettei tarvitse enää kauaa odottaa joululomaa. Toivottavasti teidänkin loma sujui mukavasti ja saitte latailtua akkuja. Mie oottelenkin jo viikonloppua, sillä silloin olisi pikkuinen reissu luvassa.




dress & hat H&M
cardigan Bik bok
shoes Seppälä
watch Marc by Marc Jacobs

Kuvissa näkyy viime viikonlopun asua. Tykkäsin todella paljon tuosta asusta, varsinkin tuosta hennesin mekosta. Ostin sen joku kuukausi sitten ja tykkään siitä paljon. Se on hyvin simppeli ja käy näin ihan normaaliin arkiasuun, mutta menisi myös oikein hyvin vähän vaikka juhlissa, jos siihen yhdistää kauniit korut ja korkkarit. Siinä on selässä myös todella kaunis yksityiskohta, joka tekee siitä mielenkiintoisen. Jotenkin vaan todella miun tyylinen mekko. :)


Ihanaa viikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta blogisi ja jäinkin tänne heti selailemaan :) Tosi kauniita kuvia ja blogisi vaikuttaa muutenkin mielenkiintoiselta, jäänkin seurailemaan ♥ Tuo asukokonaisuus näyttää tosi kivalta, mitä materiaalia tuo h&m:n mekko muuten on? :) Onko se sellainen perus trikoinen vai vähän juhlavampaa materiaalia (esim. polyesteri)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi ihana kuulla että tää herätti siun mielenkiinnon ja päätit jäädä seurailemaan! Kiitos paljon ♥ Ja joo toi hennesin mekko on just sellaista vähän "juhlavampaa" materiaalia, ei siis ole trikoota. Ja hei tervetuloa seurailemaan! :-)

      Poista
  2. Miten kauniita kuvia ihana sukkahousu Emma ;* Love

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkahousu Emma??? :DD Haha, mutta joo kiitos kehuista!

      Poista