perjantai 17. lokakuuta 2014

In love with braided hair

 

Tän syksyn ehdottomasti yksi kuumimmista hiustrendeistä on letit. Niin ranskaliset kuin kalanruodotkin. Itse päätin tänä aamuna letittää hiukseni kahdelle ranskalaiselle. Noista tuli yllättävän kivat. Mulla on niin paksut hiukset, että niihin on yleensä vaikea vääntää kampauksia. Tää oli kumminkin aika nopea tehdä, joten tän kampauksen taijan tehdä useaammankin kerran nyt syksyllä. Itse ihastuin We heart it:ssa löytyneiden kuvien perusteella tähän kampaukseen. Mielestäni se on ihanan huoleton ja suloinen, mutta erittäin trendikäs.




Päätin nyt sitten tulla laittamaan tänne blogiin kuvia näistä ranskalaisista leteistä, koska niistä tuli niin kivat ja panostin meikkaamiseenkin normaalia enemmän. Rajasin siis silmät, jolloin sain yleisilmeestä todella kivan, eikä kampauksesta tullut mieleen pikkutyttö. Mutta joo, mä rupean nyt jatkamaan siivoiluja ja illalla olenkin taas kavereiden kanssa. Hyvää perjantaita ja viikonloppua kaikille! Laitelkaapahan kommenttia, että oletteko tekin hurahtaneet letteihin?

8 kommenttia:

  1. sun hiukset *_* oot hurjan kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanan piristävästä kommentista! ♥

      Poista
  2. Wow, hyvältä näyttää! :) Olispa mullakin kärsivällisyyttä laittaa hiuksia enemmän :D kivan olonen blogi, tälläsiä postauksia lisää!

    http://tuikkeita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, toi hiuksien laittaminen kyllä vaatii paljon kärsivällisyyttä.. Kiva, että tykkäsit tästä :)

      Poista
  3. Wau sulla on tosi kiva blogi ja varsinkin tää ulkoasu on ihana :)
    Käy tsekkaa myös mun:
    http://melidas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Oot tosi kaunis tyttö, ihan kivoja kuvia, muokkaatko niitä? Ehkä joitakin värejä vois muokata mutta muuten ei moittimista. Ainiin ja noi kehykset vähän häiritsi mut pikkujuttu, ne kandeis ottaa pois. :D

    http://sweet-littleparadise.blogspot.fr/

    VastaaPoista