keskiviikko 22. lokakuuta 2014

For cold days

Heippaa! Oon nyt viime päivien aikana tehny polyvoressa taas kollaaseja. Aluksi oli tarkoitus tehdä vaan omaksi iloksi ja inspiraatioksi nämä. Näistä tuli kuitenkin mun mielestä niin kivat, että päätin tulla postaamaan ne nyt tänne. Eli asiaan...



Black


 




1. Tää on ehkä mun suosikki näistä kaikista. Lähin luomaan tätä asua noiden ihanien kenkien ja hatun ympärille. Tästä tuli hyvin tumma, mutta tykkään paljon. Nyt jos tässä asussa lähtisi ulos, pitäisi kyllä vetää mustat sukkahousut ja jokin takki tähän kaveriksi. Lisäsin vielä hopeat asusteet tähän. Hopea toimii mielestäni niin hyvin tavella. Tykkään tämän asukokonaisuuden jokaisesta asusta/asusteesta tosi paljon. Voisin hyvin kuvitella käppäileväni tämä asu yllä.

Sporty winter

2. Tää asu onkin sitten paljon sporttisempi. Tykkään todella paljon noista Niken Air maxeista ja ne ovatkin olleet mun ostoslistalla ties kuinka pitkään. Lähdin siis luomaan tätäkin asua noiden kenkien ympärille. Halusin asun olevan samaa värisävyä kenkien kanssa, jotta ihanuuksien värit korostuisivat. Muuten perus farkku ja neule yhdistelmää on värittämässä suloinen baby pink huivi ja harmaa karvatakki. Hiukset on tietenkin laitettu nätille, mutta huolemattomalle letille. Tämänkin asun pukisin mielelläni päälleni.



Furry jacket























3. Tämä asu onkin sitten hiukan siistempiin tilaisuuksiin, kuin edelliset. Tämän asun loin tuon ihanan karvatakin ympärille. Muuten mustavalkoista asua piristää kirkkaan punainen huulipuna ja kultaiset yksityiskohdat tietenkin. Voisin kuvitella meneväni tämä asu päällä ulos ravintolaan syömään tai jotain vastaavaa. Love this!

 


Cold Princess





4. Tämä asu onkin sitten ihanan tyttömäinen. Itse olen ihmisiä, jotka tykkäävät käyttää hametta ympäri vuoden. Halusin tuoda söpön hameen kaveriksi lämpöiset Uggsit, jotka ovat itsellänikin wanties listalla. Myös parkatakki on edelleen tulevan talven must have takki. Parka on niin lämmin, käytännöllinen ja kivannäköinen päällä. Myös nahkakäsineet ovat hyvin naiselliset ja lämpöiset. Tätäkin asua voisin käyttää.

Tässä olivat nyt nämä asukokonaisuudet. Mitäs te tykkäsitte? Löytyikö omaa suosikkia? Laittakaa kommenttia, olisi kiva kuulla mitä mieltä olette!  
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Rakastuin tuohon ensimmäiseen kollaasin, mulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Se on kyllä munkin ehdoton lemppari ♥

      Poista
  2. Upeita kaikki! Mutta kyl ykkönen ehkä vie voiton. Voin kyl kans kuvitella kuinka upeelta toi kolmonen näyttäis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että tykkäsit kaikista! :3 Kunpa vaan löytyisi omasta vaatekaapista noi kaikki..

      Poista