keskiviikko 15. lokakuuta 2014

I still fall for you everyday

 




 
Täällä kirjoittelee lomalainen! Meillä tosiaan alkoi eilen syysloma. Heräsin tänään jo aikaisin, joten ajattelin pyhittää tämän aamun bloggaamiselle. Selailinkin We heart it:ia ja nappasin sieltä mukaan muutamia inspiroivia kuvia. Oonkin jo moneen kertaan hehkuttanut täällä syksyn ihanuutta, mutta kai sitä voisi vielä kerran. ;) Rakastan niin kovin lehtien värejä ja viileää ilmaa. Syksyt ovat aina mulle todella inspiroivaa aikaa ja haluan uudistaa vaatekaappini sisältöä ja kenkäkokoelmaa. On niin ihana pukea lämpimiä neulepaitoja ja huiveja, juoda lämpimiä juomia peiton alla lempisarjaa katsoen ja poltella kynttilöitä. Rakastan kynttilöitä niiiin paljon. Tälläkin hetkellä istun täällä kynttilöitä poltellen. Mulle syksy myös merkitsee joulun odottamisen alkamista. Oon siis jouluihminen henkeen ja vereen. Odotan vaan niin kovin, että voi ottaa joulukoristeet esille ja alkaa kuuntelemaan joulumusiikkia.
Nyt taidan kuitenkin alkaa suunnata pikkuhiljaa koirien kanssa lenkille ja sen jälkeen onkin luvassa projektejen projekti. Eli mun vaatekaappejen siivous... Pitäisi karsia vaatteet joita en käytä pois ja kesävaatteet perälle, jotta saan uudet vaatteeni kaappiin. Sinne ei nimittäin tällä hetkellä mahdu yhtään mitään. Rentouttavaa syyslomaa kaikille, joilla se on! 

6 kommenttia:

  1. We heartitis on kyl ihania kuvia! :)


    http://melidas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Todella kivan oloinen blogi sulla ja oon täysin samaa mieltä tuon kanssa, että haluis uudistaa vaate ja kenkävarastoja kaikilla ihanilla syysasuilla:)

    http://combering.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. kai sä tajuut et noi on hautakynttilöitä xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo... Mun mielestä toi on nätti kuva, joten miksen voisi käyttää sitä? :)

      Poista