keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Goodbye 2014

Nyt vuoden 2014 viimeisen päivän kunniaksi saatte tällaisen pikakatsauksen mun kuluneeseen vuoteen. Tosin mun vuosikatsaus alkaa vasta huhtikuusta, jolloin aloin tätä blogia kirjoittaa, haha. Alkuvuodesta mulla ei nimittäin ole oikein kuvia, koska vasta tämän blogin myötä tuli ruvettua kuvaamaan kaikki mahdollinen. Mutta kummminkin... Kulunut vuosi on ollut oikein ihana. Tästä ei ole siis kuin suunta ylöspäin (toivottavasti), joten innolla odotan tulevaa vuotta! Nyt kumminkin vuosikatsaukseen.

huhtikuu

Huhtikuussa aloitin siis tämän blogin, ja en ole kyllä katunut. ♥  Vietin myös ihania tyttöjeniltoja herkkujen merkeissä. ♥  Nautin lämpenevistä ilmoista ja auringon paisteesta. ♥  Loppukuusta myös vietin syntymäpäiviäni mukavissa merkeissä.

toukokuu

Toukokuu olikin yhtä juhlaa. Kävimme super hauskalla luokkaretkellä Helsingissä. Kävin kampaajalla, jossa miulle loihdittiin vaaleammat hiukset. Sille tielle jäinkin, vaikka taas hiukan himottaisi tummemmat hiukset. Nautin lämpimistä ilmoista ja sain kesän ekat rusketukset. Vietimme ihanan ysien tanssiais- ja juhlalounaspäivän koululla kuumuudesta huolimatta. Tuolta päivältä jäin niin ihanat muistot. Peruskoulu päättyi toukokuun lopussa. Älyttömän iloinen, mutta samalla hiukan haikea hetki, kun joutui jättämään vanhan luokan. Vieläkin sitä joskus muistelee hymyhuulella vanhaa luokkaa. Toisaalta en kyllä yhtään kaipaa peruskouluaikoja.

kesakuu

Kesäkuu olikin varmaan yksi rennoimmista. Karistin kaikki ajatukset koulusta ja stressin, ja nautin vaan auringosta ja ihanasta lomasta. Käytin paljon rakkausshortsejani. Järjestimme yllätyssynttärit ystävälle. Vietin rennon, vaikkakin hyvin kylmän juhannuksen mökillä.

heinakuu

Heinäkuussa pääsin vihdoin unelmieni matkalle Lontooseen. Kävelin jalkani puuduksiin Oxford Streetilla ja rakastuin vaan lisää Lontooseen. ♥ Nautin ihanasta kesäpiknikistä ystävien kanssa. Kävin festareilla kuuntelemassa bändejä. Rakastuin siihen fiilikseen festareilla. Heinäkuussa työskentelin myös elämäni ensimmäistä kertaa "kunnollisessa" keätyöpaikassa!

elokuu

Elokuussa vietin vielä viimoisen mökkireissuni. Nautin ihanasta päivettyneestä ihostani. Löysin täydelliset korkokengät alennuksesta! Tuhlasin palkkarahojani hyvällä omatunnolla. Vietin viimeiset ihanat ja villit kesäillat ystävien ja uusien ystävien seurassa. Aloitin lukion ja tutustuin heti uusiin ihaniin ihmisiin.

syyskuu

Syyskuussa rentouduin pitkän koulupäivän jälkeen marjoilla ja lempi sarjalla. Käytin paljon uutta maksimittaista neuletakkia. Tuskailin liian nopeaa ajankulkua. Kävin ensimmäisissä lukionbileissä, nasubileissä, jotka oli vain meille ykkösille järjestetty. Rämmin ensimmäisen koeviikon läpi. En ehkä niin hyvillä tuloksilla, kuin olisin toivonut, mutta laitetaan se ekan koeviikon piikkiin.

lokakuu

Lokakuussa ihasteltiin ihanaa lehtien syksyistä värikirjoa. Lomailtiin voimia keräten, koska koulutyöt veivät paljon voimia. Kokeilin uusia kampauksia, joista ranskanlettejä teinkin silloin tällöin. Etsin paljon inspiraatiota, joka näkyi paljon täällä blogin puolellakin.

marraskuu

Marraskuussa nautin ensilumista uusi ihana takki päällä. Raahasin pikkuveljeni useasti kuvaamaan asujani... Aloitin joulun fiilistelyn ja ostin ensimmäiset joululahat. Hemmottelin myös itseäni uudella ihanalla kellolla, joka onkin siitä lähtien ollut ranteessani lähes joka päivä, sen verran ihana se on. Selvisin toisesta koeviikosta jo paljon paremmin. Olin itsestäni todella ylpeä yllättävän 
 hyvistä arvosanoista.

joulukuu

Joulukuussa postailinkin blogissa kovaa tahtia. Jouluaiheisia postauksia näkyi paljon samoin kun asukuvia. Kuuntelin paljon joulumusiikkia ja söin jouluherkkuja. Pääsin myös lukiosta ansaitulle joululomalle lepäämään. Vietin myös ihanan joulun perheeni kanssa.

Tästä tulikin aika pitkä postaus, toivottavasti edes joku jaksoi lukea tämän. Tätä oli ainakin todella kiva tehdä ja muistella samalla kulunutta vuotta, ja jättää näin hyvästit sille. Tänään onkin sitten luvassa vaihtuvan vuoden juhlimista ystävien kanssa. Toivottavasti ensi vuodesta tulee vielä parempi! Ainakin kaikkea mukavaa on luvassa mm. matka Ranskaan, hiihtoloma reissu, 17.vuotis synttärit, 2 riparia isoshommia ja ties mitä muuta mukavaa. Nyt haluan kuitenkin toivottaa teille lukijoille Mielettömän ihanaa Uutta Vuotta 2015!! Palaillaan ensi vuoden puolella.

8 kommenttia:

  1. Ihana postaus :) Oot hyvä kirjoittaja ja kuvaaja!

    VastaaPoista
  2. ihan mielettömän ihana asu tuossa elokuun vasemmassa ylänurkassa, mistä toi hame on? :)

    ♥: ausku.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos hurjasti! Se on Primarkista :-)

      Poista
    2. höh, pitää yrittää metsästää jostaki saman tyyppistä :)

      Poista