sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

From IKEA

Moikka moi! Viimeistä lomapäivää viedään... Olen kotiutunut nyt Kuopiosta ja matkalaukkuni purettua sainkin alkaa pakkaamaan sitä uudelleen, sillä tiistai-keskiviikko välisenä yönä starttaa matka kohti Ranskaa. Can't wait!! Nyt kumminkin tulin esittelemään teille sisustusostoksia. Käytiin äiskän kanssa Kuopion IKEA:ssa ja sieltä lähtikin muutama kiva juttu huonettani piristämään.

ikea1

Ensinnäkin löysin vihdoin lehdilleni tarpeeksi tilavan säilytyslootan. Se on hyvin  yksinkertainen, mutta tykkään siitä kovasti ja sainpahan kaikki muotilehdet vihdoin siististi laitettua. ;-)

ikea2

Tässä näkyykin mun lemppariostos. Eli tuo ihana valkoinen lampaantalja. Se on niin pehmoinen ja mukava! Mukaan lähti myös tuo iso valkoinen kynttiläalusta. Mielestäni se on ihanan iso ja todella kaunis. Tuoksukynttilöitäkin lähti paljon IKEA:sta mukaan.

ikea3

Kynttiläalustan kanssa samaan "sarjaan" kuuluvat purkit ostin myös. Ne ovat oikeastaan tarkoitettu kynttilöille, mutta itse sain niistä hyvät kynien ja meikkien säilytystelineet. Ihana valkoinen pitsikuvio kiehtoo mua varsinkin näissä.

Mitäs tykkäsitte mun ostoksista? En usko että ennen Ranskan matkaa ehdin täällä enää postailemaan. Yritän kuitenkin ajastaa ainakin yhden postauksen matkan ajaksi. Viikonloppuna sitten luultavasti tulen kertomaan teille enemmän tästä Ranskan matkasta, kunhan kotiudun. Nyt ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Voi mäkin tahdon ikeaan tuhlaamaan rahani! :D Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, siellä on kyllä kaikkea ihanaa! Kiitos paljon :-)

      Poista
  2. Juu täällä toinen, joka tahtoisi Ikeaan hieman tuhlailemaan! Kivoja juttuja olet ostanut! Erityisesti tuo lehtilaatikko on todella kiva, joka olisi itsellekin tarpeellinen :D Oi että, ihanaa matkaa ♥ Ranska on niin upea maa!

    http://ellanooran.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsekin tykkään noist kovasti:-) Kiitos paljon! Toivotaan, että matka menee hyvin♥

      Poista