keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Maxi cardigan

 


Top Bik bok, jeans Vero Moda, cardigan Lindex (new), sneakers Nike
 
Aattelin tulla näyttämää teille mun tän päivän asun ja samalla esittelemään mun uuden rakkauden. Oon jo pitkään etsinyt pitkää harmaata neuletakkia, mutta kaikkialta on ollut koot loppu tai sitten ne on ollut liian kalliita mun budjetille. Viime viikolla kuitenkin hypärillä kaupoilla pyöriessä pongasin tän täydellisyyden. Sovituskopin kautta sitten kiikutin sen kassalle. Musta toi on just tollanen ihanan rento ja lämmin syksylle. Yhdistin sen vielä mun Niken lenkkareihin, jolloin sain asusta super mukavan. Neonpinkit lenkkarit toivat myös muuten tummaan asuun ihanan värisävähdyksen.
Kuvaan huomenna kuviksen työtä varten kuvia mun päivästä, joten ajattelin tulla sitten julkaisemaan niitä tännekin samalla my day -tyylisesti. Pitää nyt katsoa, että millaista kuvasaldoa saan aikaiseksi. Nyt kumminkin taidan mennä käymään suihkussa ja teen loput koulutyöt huomiseksi valmiiksi. Kertokaas nyt kumminkin, että mitä tykkäätte mun uudesta neuletakista. Entäpä asusta? :) Mukavaa keskiviikkoillan jatkoa kaikille!


8 kommenttia:

  1. Todella kiva asu! Pakko se on itsekin ryhdistäytyä ja mennä tuollainen pitkä neuletakki ostaa, on ne niin kivoja :)
    http://combering.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi että, mäkin olen jo pitkään haaveillut tommosesta ihanasta pitkästä neuleesta, mutta eipä ole sitä täydellistä osunut omalla kohdalle sitten millään. Pöh! Noooh, ehkä se vielä löytyy! Tuokin sopii sulle ihan älyttömän kivasti! :)
    Tykkään sun blogistasi myös tosi paljon, Sun tyyli iskee niin paljon että jään seurailemaan sitä ja sua jatkossakin! :) ♥

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
    ❤:llä Henna/HENNAM.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan:/ Eiköhän se vielä jostain löydy! Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista ja tervetuloa seurailemaan!<3 Käyn tsekkaamassa sun blogin! :)

      Poista
  3. tykkään tosi paljon tästä sun blogin ulkoasusta! :) ja sulla on aivan älyttömän ihanat vaatteet ja hiukset tossa sun profiilikuvassa!

    VastaaPoista
  4. Oi, ompas kiva tuo pitkä neuletakki!:)

    http://sinissofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista